Nieuw lid?

Ben jij een enthousiaste muzikant met ervaring op een blaasinstrument of slagwerk? Speel je graag bijzondere concerten met een modern harmonieorkest? Kom dan bij het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest!

Momenteel zoeken we speciaal naar slagwerkers, koperblazers en een basklarinettist! Ook voor goede klarinettisten is nog ruimte. Voor nieuwe leden geldt altijd een proefperiode van een maand (4 repetities). Daarna kijken we van beide kanten of het bevalt. De sectie, de dirigent en de voorzitter besluiten gezamenlijk of de aanmelding definitief wordt.

De fluiten, hobo’s en fagotten zijn momenteel volledig bezet. Wil je toch meedoen? Meld je dan aan voor de reservelijst. Op die manier kun je ervaring opdoen als er een invaller nodig is. Bovendien ben je als eerste aan de beurt als er een plaats vrij komt.

Maak kennis tijdens onze repetities en speel een paar keer mee!
Ben je student? Dan krijg je 50% korting!


Het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest telt ongeveer 55 musici van uiteenlopend niveau en van verschillende leeftijden. Het orkest staat onder leiding van dirigent Dominic Sierat.

We repeteren iedere maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in muziekgebouw De Schalmei aan de Krabbendijkestraat 520 in Rotterdam. Om er zeker van te zijn dat je niet voor een dichte deur staat, kun je het beste vooraf contact opnemen met Hanneke Ris, secretariaat.