Nieuw lid?

Ben jij een enthousiaste muzikant met ervaring op een blaasinstrument of slagwerk? Speel je graag bijzondere concerten met een modern harmonieorkest? Kom dan bij het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest!


We repeteren iedere maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in muziekgebouw De Schalmei aan de Krabbendijkestraat 520 in Rotterdam (Charlois). Je bent van harte welkom om mee te doen! Je mag gratis 4 repetities meespelen om te kijken hoe het bevalt. Ben je student? Dan krijg je 50% korting op de contributie. Meld je aan bij onze secretaris Hanneke Ris, dan zorgen wij dat er muziek voor je klaar ligt.


Momenteel zoeken we speciaal naar slagwerkers, een hoornist en andere koperblazers. Maar ook andere blazers zijn welkom. Ben je drummer en kun je bladmuziek lezen? Dan ben je direct van harte welkom!


Speel je een van de volgende instrumenten? Meld je dan aan en kom meedoen!

Klarinet (besklarinet, altklarinet of basklarinet) – besklarinet beschikbaar

Saxofoon (alt, tenor of bariton) – baritonsaxofoon beschikbaar

Euphonium / bariton – instrument beschikbaar

Bastuba – instrument beschikbaar

Hoorn

Trombone

Trompet

Slagwerk (melodisch, percussie, pauken) – slagwerk van vereniging

Piano*

Harp*


De fluiten, hobo’s en fagotten zijn momenteel volledig bezet. Heb je juist interesse voor een van deze secties? Meld je dan toch aan. We kunnen je toevoegen aan de reservelijst en benaderen je als er een invaller nodig is. Bovendien ben je als eerste aan de beurt als er een plaats vrij komt.

* Wij spelen geregeld stukken met (solo)partijen voor harp en/of piano. Daarom zoeken wij ook een gevorderde pianist en harpist die bij die gelegenheid graag meedoen.

Maak kennis tijdens onze repetities en speel een paar keer mee!