Kaartverkoop

Kaartverkoop voor Klinkende Natuur  – zaterdag 23 juni 2018 om 15 uur

 

Kaarten zijn bij de ingang verkrijgbaar voor € 15,-. In de voorverkoop geldt t/m 20 juni het gereduceerd tarief van € 12,50.

 

Je kunt kaarten in de voorverkoop bestellen door € 12,50 per kaart over te maken op rekening NL60 INGB 0000 4036 24 van het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest. Vermeld bij de mededelingen: concert Klinkende Natuur + je eigen mailadres. Als je het @-teken niet kunt gebruiken, vervang dit dan door AT. Bijvoorbeeld: rsbpenningmeester AT gmail.com”. Met je mailadres bevestigen wij binnen een week je reservering. Je kaarten liggen dan voor het concert klaar bij de ingang.

 

Ben je Vriend van het RSB, dan betaal je slechts € 10,-. Let wel op: deze korting geldt voor maximaal twee personen; overige introducees betalen gewoon €12,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene). Vermeld bij de mededelingen dan voor hoeveel kinderen je een kaart wilt reserveren.

 

Het concert vindt plaats bij de Stadskwekerij van de gemeente Rotterdam, Ingenieur P. Kosterlaan 20 in Rotterdam. Parkeren op het terrein is gratis.

 

Heb je nog vragen, mail dan met onze penningmeester: rsbpenningmeester@gmail.com